Min story

Om mig

Om Lee Persson

Lee Persson är en engagerad och medkännande professionell kvinna från Malmö, Sverige, med stor erfarenhet inom holistiskt helande och välbefinnande. Vid 39 års ålder har Lee spenderat över ett decennium med att utveckla sin andlighet och odla en mångsidig kompetens som gör det möjligt för henne att vägleda andra på deras personliga resor mot tillväxt och välmående för en bättre väg i livet.

På sin andliga resa som började 2009 har Lee varit obeveklig i sin strävan efter självförbättring och kunskap. Hennes engagemang för kontinuerligt lärande har inte bara format henne till den person hon är idag utan har också gjort henne till en bättre terapeut och helare då hon kan relatera mycket till vad sina kunder går igenom.

Lee´s erfarenheter har tagit henne över hela världen, hon har bott och studerat i både Thailand och Mexiko, där hon har fått ovärderlig inblick i olika kulturer och livsstilar, lärt sig i från alla hörn och kanter. Hon påbörjade sin formella utbildning i Svensk massage i Malmö 2010 hos Hälsoteket och fortsatte direkt till Thailand efter att ha slutfört kursen.
Hon studerade sedan steg 2, till att bli fullbordad massage terapeut för medicinska terapeutiska behandlingar 2021 via Malmö massage skola.

När hon återvände till Sverige i maj 2019, förde Lee med sig en mångsidig uppsättning färdigheter och erfarenheter. Under sin tid i Thailand upptäckte hon den transformerande kraften i yoga, vilket ledde henne att bli en certifierad yogalärare genom Agama (Koh Phangan, Thailand) 2013 och sedan en vidare utbildning på Red Buddha (Isla Mujeres, Mexiko) 2017.

För att komplettera sin yoga undervisning fördjupade Lee sig i Thai Yoga Massage på The Sanctuary i Koh Phangan, Thailand. Detta gjorde det möjligt för henne att erbjuda sina yoga klienter och övriga människor en mer holistisk och engagerad massage upplevelse, för att även erbjuda kunderna att fördjupa sin yoga träning och spirituella väg på ett annorlunda sätt.

År 2014 påbörjade Lee sin healing resa inom Reiki Healing på Orion Healing Center i Koh Phangan. Denna väg ledde henne till sin master teacher, Kimberly Cullen, i Mexiko 2015, som vägledde och utbildade henne till Usui/Holy Fire Reiki Master Teacher och blev därefter certifierad av Sacred Resonance Healing i USA via Kim. Lee har även integrerat sina erfarenheter med schamaner och medicinkvinnor från Colombia för att utveckla sin unika stil av Shamansk Reiki.
Hon erbjuder för närvarande Reiki-behandlingar, Reiki-massage och undervisar nivå 1 & 2 Reiki till andra. Lärobok samt Diplom ges vid avklarad kurs. Klicka här för mer info ang Reiki kurser.

Lee insåg även en helhet av healing igenom rörelse, energi arbete, beröring, samt kost. Ja, listan är lång men vikten av kost är väldigt viktig för oss då vi måste ha ett medvetande om vad vi stoppar i kroppen för att må bra, samt hur mycket och veta hur detta relaterar till känslor och beteende.
Lee studerade till att bli certifierad kostrådgivare av IPTA i Marbella, Spanien 2020. Passionerad över att dela med sig av sin kunskap hjälper hon nu andra att anta medvetna matvanor och fatta välgrundade beslut om sitt kostintag.

Lees ytterligare studier inkluderar Lymfmassage som hon studerade på Studio Frid i Malmö, september 2023 samt koppning via Michael Everson i från USA, även detta studerades september 2023. Lee har även studerat Tarot via N’ Star Tarot Augusti 2023, vilket kommer synas mer i framtiden,
Chi-Nei Tsang (en kinesisk massageteknik för detox, utförs i mag regionen), Fascia massage (bindvävs massage) som utförs med ett verktyg som heter Fascia Blaster. Denna mångsidiga bakgrund gör det möjligt för henne att erbjuda ett omfattande tillvägagångssätt för välbefinnande, och ger hennes klienter möjligheten att leva hälsosammare och ett mer balanserat liv.

Klassisk Svensk Massage
Thai Yoga Massage
Reiki Healing
Kostrådgivning
Lymfmassage
Koppning
Tarot