Tjänster

Klassisk Svensk Massage

Svensk Massage är djupgående på musklerna (deep tissue) och massagen utförs igenom tryck, muskel töjningar och sträckningar, i friskvårdande och förebyggande syfte. Lee utreder och behandlar enklare dysfunktioner samt ger behandlingar i allmänt avslappningssyfte. Hon använder sig mycket utav triggerpunkts massage för att lösa upp tröga spänningar. Denna sortens massage utförs på massage bänk med 100% ekologisk kokos olja. Du får även dofta på eteriska oljor i början av behandlingen.

Thai Yoga Massage

Thai Yoga massage är en blandning utav traditionell Thai massage blandat med yoga asanas (positioner) för att hjälpa yoga entusiasten att komma djupare in i sina asanas och stretcha ordentligt.

Massagen är väldigt meditativ om man låter sig själv slappna av till 100%. Den har ett lugnt flow med bra tryck, stretch och dragningar av kroppen. Det är en helkropps massage där Lee tar 100 % hand om att hjälpa dig att slappna av medans Lee styr din kropp.

Massagen utförs på en madrass på golvet iförd lätta och rörliga kläder. Inga oljor används utan bara tryck från händer och kropp.

Har du tidigare skador var god meddela detta för att se om detta är rätt massage för just dig!

Lymfmassage

Lymfmassage är en skonsam behandling som vitaliserar lymfsystemet, avgörande för vårt immunförsvar. Den hjälper till att avlägsna överskottsvätska, toxiner och slaggprodukter, lindrar svullnad, smärta och vätskeansamling. Behandlingen är särskilt fördelaktig efter operationer och för de med stelhet eller smärta i kroppen.

Denna 90-minuters helkroppsmassage använder strykningar och lätta tryck för att främja ett hälsosamt lymfflöde, medan den första sessionen inkluderar en 15-minuters konsultation. Det e viktigt att vara medveten om kontraindikationer såsom pågående cancer behandling och akuta inflammationer.

Fördelar: Klienten känner sig oftast lättare efter en behandling, upplever ofta ökad energi, förbättrad rörlighet, lugn och bättre sömn.

Om du kämpar med svullnad, övervikt, dålig cirkulation eller liknande problem, kan lymfmassage vara en effektiv lösning för dig. Efter behandlingen får du även tips för egenvård hemma.

Koppning

Koppning är en gammal behandlingsmetod som härstammar från traditionell kinesisk medicin och har använts globalt i över 4000 år. Idag används koppor i material som silikon, gummi, hårdplast och glas för att skapa undertryck på huden. Detta lyfter hud och bindväv, vilket främjar blodcirkulation, lymfflöde och löser upp muskelspänningar.

Denna teknik är särskilt effektiv för återhämtning efter hård träning, med effekter som motsvarar en djup massage. Koppning är också super effektivt för den stimulerar cirkulationen och ökar kollagenproduktionen för fastare hud och mer flexibel bindväv.

Kontraindikationer: Koppning rekommenderas inte för personer med vissa tillstånd, som torr eller skadad hud, öppna sår, vissa blodsjukdomar eller de som nyligen genomgått cancerbehandlingar. Gravida kvinnor bör också undvika koppning under första trimestern.

Reiki Healing

Reiki Healing är en form av energi healing där man arbetar med att få bort/rensa ut energi blockage i kroppen så att energin kan flöda fritt igen.

Reiki påverkar det parasympatiska nervsystemet, alltså dämpar det oro, ångest, reducerar smärta, sänker pulsen vis stress, ökar blodcirkulationen, hjälper mot huvudvärk och mensvärk, dämpar depression, ökar din intuition och kreativitet, balanserar blodtrycket och ökar energin i kroppen och ger dig bättre sömn.

Behandlingen är väldigt lugnande och meditativ och den utförs liggandes på en massage bänk när du är på plats rent fysiskt hos Lee. Det går även att få Reiki på distans om ett fysiskt besök inte går att göra. Lee arbetar även med kristaller, palo santo/salvia/copal som är som ett verktyg för att rensar energierna i form av rök.

Lee är utbildad Usui Holy Fire Reiki Master Teacher och håller i Reiki kurs 1, där man lär sig att hela sig själv och Reiki kurs 2, där man lär sig att hela andra.

Reiki Healing Massage

Reiki Healing Massage är en blandning av en klassisk svensk massage och en Reiki Healing. Massagen mjukar upp den fysiska kroppen och musklerna för att få kroppen till att slappna av rent fysiskt medans Reikin jobbar med Universell livs energi rent känslomässigt, mentalt, andligt men även fysiskt. Energin hjälper till att få bort stress, ångest, blockage, trauman m.m. Kombinationen med massage och healing är perfekt för dig som är nyfiken på Reiki och vill prova på lite av varje.

Reiki kurser

Välkommen till våra Reiki-kurser, där du får en grundlig introduktion till Reiki, en kraftfull form av energihealing. I vår Steg 1-kurs, får du lära dig Reikis grunder, utveckla din intuition för energiflöden och uppleva meditation. Du initieras i Reiki Nivå 1, lär dig grunderna i handpåläggning och hur du börjar behandla dig själv. Denna halvdagskurs är en perfekt startpunkt för din andliga resa och avslutas med ett diplom.

Steg 2 tar dig vidare med avancerade tekniker såsom långdistans Reiki och djupare kunskap om chakrasystemet. Du lär dig att utföra Reiki på andra och får ett diplom som erkänner dina avancerade färdigheter. Varje kurs kostar 3000 SEK inklusive moms och inkluderar kursmaterial, fika, samt en liten present.

Våra kurser hålls i en välkomnande miljö på Regementsgatan 14 i Malmö. Vi erbjuder även stöd efter kursens slut för din fortsatta utveckling inom Reiki. Anmäl dig idag för en unik upplevelse och en möjlighet att utforska och utveckla din inre helande kraft!

Kostrådgivning

Under en timmes kostrådgivning går man igenom kundens livsstil och förändringar som man kan göras i vardagen. Det är en väldigt personlig timme som anpassas till kundens behov. En kostplan görs, man mäter sig för bäst resultat och för att se före och efter resultat, hjälper dig att räkna ut hur många kalorier du ska inta per dag och du kan även få en massa smarriga recept. För bästa hjälpen så föredrar man 5 besök så att man följer upp efter de första gångerna och gör små fin slipningar inför en ny livsstil.